Skip to content

Sarah Ockwell-Smith este o autoare britanică cunoscută pentru cărțile sale despre parenting, cu accent pe abordările și tehnicile de parenting conștient și cu privire la legătura dintre părinți și copii. Ea este, de asemenea, o educatoră prenatală și de parenting, precum și o conferențiară în domeniu. Cu experiență vastă în lucrul cu familii, Sarah Ockwell-Smith promovează idei și metode care pun accent pe înțelegerea și răspunsul la nevoile copiilor într-un mod mai empatic.

Una dintre cele mai cunoscute cărți ale lui Sarah Ockwell-Smith este The Gentle Parenting Book (Cartea despre parenting cu blândețe), care a fost tradusă în mai multe limbi și oferă părinților sfaturi despre cum să creeze un mediu de creștere empatic, bazat pe legătura emoțională puternică dintre ei și copii. Această carte și altele scrise de ea promovează un stil de parenting care pune în centrul atenției comunicarea deschisă, înțelegerea nevoilor copiilor și evitarea pedepselor sau metodelor coercitive.

℗PUBLICITATESarah Ockwell-Smith este, de asemenea, fondatoarea „The Gentle Parenting Group“, o comunitate online care oferă sprijin și resurse părinților care împărtășesc valorile parentingului cu blândețe. Mesajele și cărțile ei sunt adesea apreciate de părinți care caută să construiască relații sănătoase și empate cu copiii lor, evitând metodele tradiționale de disciplină și educație bazate pe autoritate.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0