Skip to content

Saroo Brierley este un băiat din India care s-a pierdut de familia sa la vârsta de cinci ani și a fost adoptat de o familie din Tasmania, Australia. Povestea sa impresionantă a fost relatată în cartea Lion: Drumul spre acasă și adaptată ulterior într-un film cu același nume.

După ce s-a rătăcit într-un tren, Saroo a ajuns în orașul Calcutta, unde a trăit pe străzi și a supraviețuit în condiții dificile. A fost ulterior preluat de un orfelinat și adoptat de Sue și John Brierley, un cuplu din Tasmania. Cu toate acestea, Saroo nu și-a uitat niciodată rădăcinile și a simțit mereu dorința de a-și regăsi familia biologică.

℗PUBLICITATECu ajutorul Google Earth și reconstituindu-și amintirile din copilărie, Saroo a reușit să găsească satul său natal și să-și reîntâlnească mama și frații. Povestea sa este un exemplu extraordinar de determinare și speranță, demonstrând puterea de a nu renunța niciodată la căutarea adevărului și apropierii de origine.

Saroo Brierley a devenit o sursă de inspirație pentru mulți oameni din întreaga lume prin povestea sa de căutare și reîntâlnire familială, ilustrând puterea iubirii și a dorinței de a aparține.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0