Skip to content

Ca absolvent al unei școli din România, poate ai înțeles și tu ce înseamnă și cum se simte frica de a nu avea rezultatele pe care le așteptau părinții sau profesorii tăi, frica de a nu performa la examenul de capacitate sau la bacalaureat, frica de a ajunge un ratat, frica de a nu-ți găsi locul în viață. Adu-ți aminte de emoțiile trăite în clasă, de interacțiunea cu învățătoarea și cu profesorii pe care i-ai avut, de interacțiunea cu părinții tăi pe teme legate de școală.

Se presupune că școlile sunt locul în care îți petreci cu aproximație 12 ani din viață și ar trebui să fie un mediu plăcut în care să poți studia liniștit.

Te invităm să participi la acest scurt studiu de 15 întrebări prin care ne propunem să aducem la lumină cauzele și consecințele acestor sentimente și să căutăm soluții acum, la începutul unui nou an școlar.

Durata aproximativă de completare a chestionarului este de 3 minute, toate răspunsurile date sunt anonime.

℗PUBLICITATEUpdate: Vă mulțumim pentru timpul acordat completării chestionarului, votarea s-a încheiat, interpretarea rezultatelor se poate vizualiza accesând acest link.

Îți mulțumim pentru participare! Răspunsul tău este foarte important pentru noi!

Datele obținute prin acest sondaj vor fi centralizate, analizate și interpretate în perioada 3 octobrie – 3 noiembrie 2018 și vor fi publicate în cel mai scurt timp pe platforma Pagina de Psihologie.

Mirela Pinte este sociolog, formator și educator cu expertiență în educație, asistență socială și dezvoltare organizațională. Mottoul personal: „Profesorul mediocru vorbeşte. Profesorul bun explică. Profesorul foarte bun demonstrează. Profesorul eminent inspiră.”

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0

8-22 dec

SALE

-70%

XMAS