Skip to content

Seiji Ozawa a fost director muzical al Boston Symphony Orchestra timp de douăzeci și nouă de ani, director muzical al Toronto Symphony Orchestra, San Francisco Symphony și al Operei de Stat din Viena.

℗PUBLICITATEÎmpreună cu Kazuoshi Akiyama, a înființat Orchestra Saito Kinen, fiind, totodată, director al Festivalului Seiji Ozawa din Matsumoto. Se implică îndeaproape în educația muzicală a tinerilor interpreți în cadrul Academiei Internaţionale Seiji Ozawa din Elveţia, Academiei Internaţionale pentru Muzică de Cameră Ozawa de la Okushiga etc. A primit unele dintre cele mai importante distincții, printre care Légion d’Honneur, Ordinul Japonez al Culturii, Kennedy Center Honor. A câștigat Premiul Grammy pentru cea mai bună înregistrare de operă.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0