fbpx
skip to Main Content

Seiji Ozawa a fost director muzical al Boston Symphony Orchestra timp de douăzeci și nouă de ani, director muzical al Toronto Symphony Orchestra, San Francisco Symphony și al Operei de Stat din Viena.

Împreună cu Kazuoshi Akiyama, a înființat Orchestra Saito Kinen, fiind, totodată, director al Festivalului Seiji Ozawa din Matsumoto. Se implică îndeaproape în educația muzicală a tinerilor interpreți în cadrul Academiei Internaţionale Seiji Ozawa din Elveţia, Academiei Internaţionale pentru Muzică de Cameră Ozawa de la Okushiga etc. A primit unele dintre cele mai importante distincții, printre care Légion d’Honneur, Ordinul Japonez al Culturii, Kennedy Center Honor. A câștigat Premiul Grammy pentru cea mai bună înregistrare de operă.

℗PUBLICITATE


De același autor:

Pagina de Psihologie

Informații utile, articole de psihologie, o agendă a activităților și evenimentelor din sfera psihologiei, magazin virtual. Împarte informația - sănătatea relațiilor noastre este cea mai importantă resursă pe care o avem.

Back To Top
×Close search
Caută
#ZiuaAutorului
🎂 Azi îl aniversăm pe STEVEN PINKER.
Cărțile autoruluii, „Urmează cele mai bune zile ale omenirii?“, „Îngerii mai buni ai naturii noastre“ și „Simțul stilului“ au astăzi preț special, cu 25% discount față de prețul afișat.
La mulți ani!
x