Skip to content

De ce?

1. Dacă te confrunți cu o depresie, mișcarea din coloana de protestatari și emoțiile mulțimii te vor activa puțin și te vor face să te simți mai bine.

2. Dacă te confrunți cu probleme de anxietate, ieșirea în stradă îți oferă o modalitate excelentă de a-ți confrunta fricile. Și cum să le confrunți mai bine decât în mijlocul unei mulțimi prietenoase de oameni?

3. Dacă ți-e frică tocmai de oameni și aglomerație, vino în piață cu un prieten și apropie-te treptat! Vei vedea cât de frumoși pot fi oamenii tineri (și nu mă refer la vârstă) și entuziaști. Și poate reușești să îți confrunți teama, ei te vor primi cu drag în mijlocul lor.

4. Dacă ai des stări de furie, ieși în stradă! Ai ocazia perfectă să strigi, să te revolți împotriva nedreptății și să te descarci.

5. Dacă ai un copil, ieși cu el în stradă! Îl vei învăța să își apere drepturile și să nu se teamă. Îl vei învăța să fie un membru într-o comunitate.

6. Dacă ai o încredere în sine nu tocmai grozavă, ieși în stradă. O infuzie de speranță și energie de la grup și a fi parte dintre cei care cred că pot schimba lumea, face minuni pentru stima de sine. 

℗PUBLICITATE7. Dacă ești nemulțumit de ceva ce se întâmplă sau nu se întâmplă în viața ta, ieși în stradă! Participă la realizarea a ceva mai măreț decât ceea ce se întâmplă strict în viața ta și vei privi altfel propria viață și nemulțumirile din ea. 

8. Dacă ești deznădăjduit, ieși în stradă. Zeci de voci care strigă la unison îți vor trezi speranța oricât de amorțită este ea.

9. Dacă ești certat cu cineva drag, participă la proteste. Descarcă-te acolo de furie sau îngrijorare, mergi acasă mai calm și eventual cu un subiect de discuție neutru, dar interesant care pornește comunicarea. Și încet poate se rezolvă și cearta.

10. Dacă ești singur sau te simți singur, hai în stradă. Vei simți conectarea cu cei din stradă și vei trăi emoții puternice, ți se va face pielea de găină. La proteste nu trebuie să vii însoțit. 

Sper ca v-am convins să ieșiți să protestați ori de câte ori credeți în cauza pentru care se protestează, nu mă refer strict la protestele de acum, e un îndemn general de a ieși la protest, de a participa la viața comunității. Pentru că toți suntem conectați.

Vă aștept în stradă!

Este doctor în psihologie și psihoterapeut. Are o experiență clinică de aproape 10 ani cu copii, adolescenți și adulți. O fascinează tot ce ține de natura umană, oamenii și relațiile dintre ei. Își iubește meseria și încearcă să se perfecționeze continuu. Este și mama a două fete cucuiete, cum îi place ei să spună, experiență care a transformat-o profund.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0