Skip to content

Shefali Tsabary este o cunoscută autoare, oratoare și psihoterapeută americană, cu origini indiene, cunoscută în special pentru lucrările sale în domeniul dezvoltării personale și a parentingului conștient.

Shefali Tsabary s-a născut în India și a crescut în Statele Unite ale Americii. Ea a obținut un doctorat în Psihologie clinică de la Universitatea Columbia și a urmat și formare în terapia gestalt.

Principala contribuție a lui Shefali Tsabary se află în promovarea conceptului de parenting conștient, care implică o abordare non-autoritară și bazată pe prezență conștientă în relația părinte-copil. Ea susține că este important ca părinții să se confrunte cu propriile lor traume și să-și dezvolte propriul potențial pentru a crea o relație autentică și conectată cu copiii lor.

℗PUBLICITATEShefali Tsabary este autoarea mai multor cărți de succes, printre care se numără Părintele conștient (The Conscious Parent: Transforming Ourselves, Empowering Our Children) și Cartea familiei care merită mai mult (The Awakened Family: A Revolution in Parenting). Lucrările sale au inspirat și ajutat mulți părinți să-și dezvolte relații mai profunde și autentice cu copiii lor.

Shefali Tsabary este solicitată ca vorbitoare în cadrul conferințelor și seminariilor pe teme de dezvoltare personală și parenting conștient în întreaga lume. Ea își aduce contribuția și în mass-media, apărând în emisiuni televizate și fiind intervievată în diverse publicații.

Cu abordarea sa profundă și înțeleaptă, Shefali Tsabary continuă să inspire și să ofere perspective noi în ceea ce privește relațiile părinte-copil și dezvoltarea personală, aducând contribuții valoroase în domeniul său de expertiză.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0