Skip to content

Shehan Karunatilaka s-a născut în 1975 în Sri Lanka, a studiat literatura engleză în Noua Zeelandă și a locuit apoi în Londra, Amsterdam și Singapore. A lucrat în publicitate și în presă; a fost basistul trupelor Independent Square, Powercut Circus și Brass Monkey Band.

A debutat pe scena literară în 2011 cu romanul Chinaman cu care a câștigat nenumărate premii, inclusiv Gratiaen Prize, Commonwealth Book Prize, DSC Prize for South Asian Literature și o nominalizare la Shakti Bhatt Prize. Romanul a fost aclamat ca o operă inovatoare în literatura din Asia de Sud și a câștigat recunoaștere internațională pentru talentul și creativitatea autorului Shehan Karunatilaka.

℗PUBLICITATECele șapte luni ale lui Maali Almeida, al doilea roman al său, a impresionat întreaga lume literară, câștigând mult râvnitul Booker Prize.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0