Skip to content

Shilpa Ravella este medic gastroenterolog specializat în nutriție, cu experiență în domeniul transplantului, și asistent universitar la Centrul Medical al Universității Columbia. Articolele ei au apărut în publicații precum The Atlantic, New York Magazine, Slate, Discover și USA Today, printre altele.

℗PUBLICITATEA fost invitată în calitate de expert la emisiunea Good Morning America a postului de televiziune ABC, iar revistele Forbes, Cosmopolitan, Food and Wine, Glamour și Women’s Health au publicat interviuri cu ea. Conferința ei TED-Ed, „How the Food You Eat Affects Your Gut“ are peste cinci milioane de vizualizări.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0

8-22 dec

SALE

-70%

XMAS