Skip to content

Sil Reynolds este o mamă, un coach pentru mame și fiice, autor de bestseller, facilitator de ateliere, iar ceea ce o luminează cel mai mult este să învețe mamele cum să devină mai bune în acest joc al parentingului. Merită să fie susținute.

℗PUBLICITATEÎi place să ajute mamele să treacă de la sentimentul de copleșire la sentimentul calm și încrezător în creșterea fiicelor preadolescente sau adolescente. Face parte din jumătatea duo-dinamică mamă-fiică datorită căreia a creat Mothering & Daughtering acum aproape 15 ani.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0