Skip to content

Sofie Cramer este o autoare germană cunoscută pentru cărțile sale, în special în genul literaturii contemporane pentru adulți. Ea s-a născut pe 14 februarie 1974 în Hamburg, Germania. A studiat limba germană și științele politice la Bonn înainte de a se muta la Hamburg.

După o scurtă carieră în domeniul radioului, a hotărât să își înceapă propria afacere. Cramer și-a făcut debutul literar în 2006 cu romanul Der Tag, an dem ich fliegen lernte (Ziua în care am învățat să zbor), care a fost bine primit de către critici și cititori.

În cariera sa literară, Sofie Cramer a scris mai multe romane și povestiri, în general în genul de literatură de divertisment și ficțiune contemporană. Cărțile sale abordează teme precum dragostea, relațiile interumane, călătoriile și dezvoltarea personală.

℗PUBLICITATEUnele dintre cele mai cunoscute lucrări ale lui Sofie Cramer includ romanele SMS für dich (SMS pentru tine) și Die Nacht, in der ich supercool wurde (Noaptea în care am devenit supercool), care au avut succes în Germania și au fost adaptate și în filme.

În prezent, lucrează ca editor și profesoară. Până în momentul de față a scris nouă romane.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0