Steven Johnson – Pagina de Psihologie
skip to Main Content

Steven Johnson este autorul a șapte cărți aflate la intersecția dintre știință, tehnologie și experiență personală. Scrierile lui au exercitat influență în nenumărate direcții, de la modul în care campaniile politice folosesc internetul și până la ideile de avangardă în materie de urbanism, trecând și prin bătălia împotriva terorismului de secol XXI. În 2010 a fost desemnat de revista Prospect unul dintre posesorii Primelor Zece Creiere ale Viitorului Digital.

Este coautor al revistei online FEED, al site-ului comunitar Plastic.com, câștigător al Webby Award, și, cel mai recent, al site-ului outside.in, cumpărat de AOL în 2011.

Colaborează cu Wired și predă la Facultatea de Jurnalism a Universității Columbia. A obținut cel de-al patrulea premiu anual Newhouse School Mirror pentru editorialul din revista TIME intitulat „How Twitter Will Change The Way We Live“. A publicat articole în The New York Times, The Wall Street Journal, The Nation etc. Susține conferințe pe teme tehnologice, științifice și culturale. Trăiește în Marin County, California, cu soția și cei trei băieți.

℗PUBLICITATEPentru mai multe detalii accesați stevenberlinjohnson.com sau Twitter: @stevenbjohnson.

De același autor

Pagina de Psihologie

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută