fbpx
skip to Main Content

Una dintre cele mai recente publicații de la Pagina de Psihologie este Suflete de sticlă, un volum semnat de psihologul Gáspár György, și devenit bestseller în mai puțin de o lună de la ieșirea din tipar.  

Cartea prezintă complicata poveste de dragoste dintre Silvia și Baltazar, cele două personaje principale, care se întâlnesc aparent întâmplător și care, din acel moment, pornesc într-o emoționantă călătorie psihologică care-i întoarce departe în trecut. Elementul de noutate al cărții este reprezentat de faptul că toate experiențele protagoniștilor sunt subtitrate cu ajutorul explicațiilor psihologice, pentru a înțelege mai ușor – cât de mult sunt dispuși oamenii să lupte în numele iubirii și a descoperi ce se află în culisele comportamentelor aparent lipsite de noimă. Silvia este o avocată de succes, iar Baltazar un psihoterapeut renumit, amândoi au sperat că vor putea fenta viața și că trauma dureroasă a copilăriei o pot da uitării (dacă se refugiază în muncă și dacă se angajează luptei pentru dreptate și vindecare). Destinul lor este însă altul, iar odată cu primii fiori ai iubirii ajung să retrăiască și emoțiile dureroase de care au încercat să fugă întreaga copilărie.

Cu fiecare pagină, cititorul are posibilitatea de a reflecta atât asupra propriilor relații, cât și asupra modului în care a învățat să ofere și să primească iubire. Așa cum deja ne-a obișnuit, autorul – care a mai publicat Copilul invizibil, Revoluția iubirii, Mindfulness urban și #LoveIsFun – textul este bogat atât în trăiri și sentimente, cât și în strategii de creștere, dezvoltare și vindecare psihologică. 

℗PUBLICITATE


Pentru a afla mai multe despre una dintre cele mai îndrăgite povești de iubire ale momentului, vă invităm să urmăriți lansarea online de carte, la care au participat autorul Gáspár György și jurnalista Oana Zamfir. Conversația este intimă și vulnerabilă, cei doi (Gáspár și Oana) au mai purtat un interviu în 2016, atunci când s-a publicat Copilul invizibil; de atunci, au devenit și buni prieteni care poartă conversații interminabile despre subiectele fierbinți din psihologie. Mitul sufletului pereche, iluzia că trebuie să ne vindecăm de tot înainte de a ne găsi marea dragoste, credința limitativă că cei care se iubesc nu se ceartă și impresia că psihoterapeuții sunt persoane perfecte – sunt doar câteva dintre subiectele atinse în cadrul lansării de carte.   

Pentru a beneficia de un exemplar din Suflete de sticlă cu autograful autorului, lansați comanda dv. aici.

Pagina de Psihologie

Informații utile, articole de psihologie, o agendă a activităților și evenimentelor din sfera psihologiei, magazin virtual. Împarte informația - sănătatea relațiilor noastre este cea mai importantă resursă pe care o avem.

Back To Top
×Close search
Caută
#ZiuaAutorului
🎂 Azi o aniversăm pe EDITH EVA EGER.
Cartea autoarei, „Alegerea“, are astăzi preț special, cu 25% discount față de prețul afișat.
La mulți ani!
x