Skip to content

Dr. Susan S. Blum poate fi considerată un pionier al medicinei funcționale: tratează, vindecă și lucrează în prevenția bolilor cronice de peste 20 de ani; este fondatoarea și directorul Blum Center for Health, din New York; lucrează pentru Mount Sinai School of Medicine ca profesor asistent, în cadrul Departamentului de Medicină de Prevenție și este unul dintre medicii specialiști care oferă consultanță pentru binecunoscuta emisiune americană Dr. Oz și pentru revista Whole Living (Marta Stewart).

℗PUBLICITATEDiagnosticată ea însăși cu tiroidita Hashimoto și având o pregătire medicală atât convențională, cât și alternativă, dr. Susan Blum susține medicina personalizată în tratarea și prevenirea bolilor autoimune. În practica sa de cabinet accentul cade asupra funcționării sistemice a corpului, pacientul și medicul sunt parteneri pe parcursul tratamentului iar informarea și tehnicile de self-help sunt metoda prin care specialistul îi redă pacientului puterea de auto-vindecare și auto-îngrijire.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0