Skip to content

Susanna Abse este o psihoterapeută și expertă în domeniul sănătății mintale din Marea Britanie. Ea este cunoscută pentru contribuțiile sale în promovarea sănătății mintale și în sprijinirea familiilor și cuplurilor în dificultate.

Abse a lucrat ca terapeut și consilier familial timp de mai mult de 35 de ani, concentrându-se pe problemele legate de relații, familie și parenting. A deținut funcții de conducere în diverse organizații din domeniul sănătății mintale, inclusiv în Asociația Britanică de Consiliere și Psihoterapie și în Institutul Tavistock și Portman NHS Foundation Trust.

℗PUBLICITATECa specialist în terapie familială și de cuplu, Abse a promovat ideea că sănătatea mentală a unei persoane este strâns legată de relațiile pe care le dezvoltă și le menține. Ea a scris și a susținut în mod activ campanii pentru a crește gradul de conștientizare cu privire la importanța relațiilor sănătoase în cadrul familiilor și comunităților.

Abse a publicat articole și cărți în domeniul psihoterapiei și al relațiilor de cuplu, contribuind astfel la înțelegerea și promovarea sănătății mintale și a bunăstării în cadrul relațiilor interpersonale. Lucrările sale reflectă experiența sa bogată în lucrul cu indivizi, cupluri și familii și oferă ghiduri practice și perspective teoretice în domeniul terapiei de cuplu și familială.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0