fbpx
skip to Main Content

Dr. Tammy Nelson este expert în relații și sexualitate, speaker internațional, autor și psihoterapeut autorizat, cu aproape treizeci de ani de experiență în lucrul cu persoane și cupluri. În practica privată, ea se concentrează pe a ajuta oamenii de toate vârstele, orientările și sexele să găsească dragoste, vindecare și pasiune.

Dr. Tammy Nelson este directorul Institutului de terapie sexuală integrativă și este terapeut licențiat în sexualitate și relații de peste treizeci de ani. Ea predă la mai multe universități, este vorbitoare TEDx și este gazda podcastului The Trouble with Sex.

℗PUBLICITATETammy este autoarea cărților When You’re The One Who CheatsTen Things You Need to KnowThe New MonogamyRedefining Your Relationship After Infidelity and Getting the Sex You WantShed Your Inhibitions and Reach New Heights of Passion Together precum și What’s Eating You: A Workbook for Teens with Anorexia, Bulimia, and other Eating Disorders sau Integrative Sex & Couples Therapy.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături
-
+
Subtotal
49,08 lei
Continuă cumpărăturile
1