Skip to content

Tara Swart, doctor în neuroștiințe și fost psihiatru, este lector senior la MIT Sloan și King’s College, Londra, consultant în domeniul managementului pentru unii dintre cei mai respectați lideri din media și business și coautor al premiatei cărți Neuroscience for Leadership.

℗PUBLICITATEO pasionează să-i învețe pe alții cum să aplice lecții din domeniul științei cognitive pentru a-și îmbunătăți viețile cotidiene.

De același autor

  • Stoc epuizat
    17 %
    Sursa

    Sursa

    Prețul inițial a fost: 45,00 lei.Prețul curent este: 37,35 lei.

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0