Skip to content

Tatiana Niculescu este scriitoarea care a introdus în literatura română contemporană genul biografiei. A publicat: Seducătorul domn Nae. Viața lui Nae Ionescu (2020); Regele și Duduia. Carol II și Elena Lupescu dincolo de bârfe și clișee (2019); Ei mă consideră făcător de minuni. Viața lui Arsenie Boca (2018); Mistica rugăciunii și a revolverului. Viața lui Corneliu Zelea Codreanu (2017); Mihai I, ultimul rege al românilor (2016); Regina Maria. Ultima dorință (2015).

℗PUBLICITATEA debutat în literatură cu romanul Spovedanie la Tanacu (2006), urmat de Nopţile Patriarhului, Povestea domniței Marina și a basarabeanului necunoscut, Tăierea fecioarelor. A coordonat volumele colective Iubirea din oglindă. Despre sex și identitate (2017) și Cartea întâmplărilor. Mistere, ciudăţenii, uimiri (2019) și a îngrijit volumul Maria, regina României, Gânduri pentru vremuri grele (2020).

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0