fbpx
skip to Main Content

Dragi prieteni ai Paginii de Psihologie, un 2018 plin de sănătate în relații și bogat în experiențe plăcute și utile, vă doresc împreună cu toți cei care suntem parte din #RevoluțiaRelaționalăÎnRomânia!

Eu la început de an mă întâlnesc, adesea, cu o stare de anxietate, care-mi reamintește că am o serie lungă de lucruri noi de făcut și, inevitabil, apare întrebarea dacă și cum le voi putea face față. O bună perioadă de timp, m-am judecat și auto-criticat pentru această anxietate, apoi am început să mă întreb cum aș putea să o folosesc în favoarea mea și așa am ajuns la concluzia că este vorba despre un stres pozitiv (despre o anxietate benefică). În cele din urmă, noi, oamenii moderni, am evoluat în direcția rezolvării de probleme, iar dacă nu ne asumăm menirea, toată energia pe care corpul și mintea noastră o produc se transformă în această stare greu de tolerat. Astfel, de câțiva ani buni, ianuarie este luna în care-mi planific cele mai importante activități de peste an – conferințele și cursurile pe care le voi susține, evenimentele la care sunt invitat și la care voi participa și, mai nou, cărțile la care îmi propun să lucrez.

Știind, din munca terapeutică, că – asemenea mie – funcționează mulți alți oameni, vreau să vă propun câteva idei despre cum vă puteți canaliza energia într-un mod constructiv, încă de la început de an. Dacă sunteți psihologi sau lucrați în domeniul psihoterapiei, s-ar putea să vă intereseze mai degrabă a doua parte a recomandărilor; iar dacă activați într-un alt domeniu, dar sunteți pasionați de psihologie și dezvoltare personală, sunt convins că primele cursuri vor fi cele care vă vor capta atenția.

Cursuri pentru toată lumea

După foarte multe solicitări și cereri, în sfârșit, Pagina de Psihologie anunță primul curs de parenting: Părinte cu Minte – Copil cuMinte.

Tot în urma a nenumărate e-mailuri și solicitări telefonice, am decis ca, pe 24-25 februarie, să dăm start programului Parenting Masterclass.

În toamna anului trecut, la București, a debutat cursul de dezvoltare personală intitulat Inteligența Relațională, iar anul acesta vom organiza grupe noi la Iași, Cluj-Napoca și, din nou, la București.

℗PUBLICITATE


Dacă încă nu ați auzit de cursul online Copilul invizibil, 2018 este anul în care – din confortul căminului vostru – vă invit la mine în cabinet, pentru o experiență unică.

Dacă aveți adolescenți în familie sau îi întâlniți în munca voastră, atunci participarea la evenimentul Știi să comunici cu copilul tău? va fi o binecuvântare pentru voi.

Cursuri pentru specialiștii în sănătate mintală și relațională

Începând cu anul 2013, Pagina de Psihologie în colaborare cu AMPP organizează cursuri de formare în psihoterapia relațională la nivel național și, din 2015, inclusiv în Ungaria. În acest an, vă așteptăm să vă înscrieți în grupurile care vor începe cursuri în această primăvară la București, Baia Mare și Cluj-Napoca.

Desigur că aceasta este o parte din agenda de cursuri a primăverii; între timp, noi lucrăm la proiectele pentru toamnă și la cărțile pe care urmează să le publicăm în acest an! Abia aștept să ne întâlnim într-una dintre sălile de curs!

PS: În luna ianuarie, aniversăm Pagina de Psihologie, care împlinește 7 ani. Vă invit să ne urmați pe Facebook, Instagram și celelalte canale de comunicare, pentru a afla cine sunt cei care ne transmit cele mai calde și prietenoase urări, inclusiv pentru cititorii noștri! #ȘapteAni

Gáspár György

Psiholog clinician, psihoterapeut de familie și cuplu, membru al Colegiului Psihologilor din România, formator la diferite programe de formare complementară, președinte și membru fondator al Asociației Multiculturale de Psihologie și Psihoterapie.

Back To Top
×Close search
Caută