Skip to content

Tembi Locke este o actriță, scriitoare și producătoare americană născută pe 26 iulie 1970 în Houston, Texas, SUA. Ea este cunoscută pentru munca sa în televiziune și film, dar și pentru cărțile sale.

Cariera sa de actriță include apariții în diverse seriale de televiziune, cum ar fi E.R., Dexter, Bones, The Mentalist și The Magicians. De asemenea, a avut roluri în filme precum Dumb and Dumber To și Friends with Benefits.

Pe lângă cariera sa de actriță, Tembi Locke este cunoscută și pentru cărțile sale autobiografice. În 2019, a publicat cartea From Scratch: A Memoir of Love, Sicily, and Finding Home, care relatează povestea ei personală despre iubire, pierdere și descoperirea identității în timpul călătoriei sale în Sicilia. Cartea a primit aprecieri pozitive din partea cititorilor și criticilor și a devenit un bestseller.

℗PUBLICITATEDe asemenea, Tembi Locke a colaborat cu Oprah Winfrey în crearea unui serial bazat pe cartea ei From Scratch. Serialul, intitulat Family Reunion, a fost lansat pe platforma Netflix în 2019 și s-a bucurat de mare popularitate.

În afara carierei sale în industria de divertisment, Tembi Locke este, de asemenea, implicată în diferite activități caritabile și operează în domeniul dezvoltării personale și al educației. Ea vorbește deschis despre experiențele sale de viață și se implică în promovarea diversității și incluziunii în industria cinematografică și televizuală.

Tembi Locke este un exemplu de talent artistic și activism social, iar lucrările și activitățile ei continuă să inspire și să influențeze pe mulți oameni din întreaga lume.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0