Skip to content

Teodor Baconschi este un diplomat, politician și scriitor român. S-a născut pe 2 decembrie 1963 în București. A absolvit Facultatea de Drept a Universității din București și ulterior a urmat studii postuniversitare în Franța și Statele Unite ale Americii.

A ocupat mai multe funcții în cadrul Ministerului Afacerilor Externe al României, inclusiv pe cea de consilier prezidențial pentru afaceri externe și politică de securitate (2005-2007) și pe cea de ministru de externe (2009-2012).

℗PUBLICITATEÎn plan literar, Teodor Baconschi a scris mai multe cărți și eseuri cu tematici legate de diplomație, relații internaționale și geopolitică.

Este cunoscut pentru abordarea sa analitică și pentru implicarea sa în viața publică, precum și pentru contribuțiile sale în domeniul diplomației și politicii externe ale României.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0