fbpx
skip to Main Content
Test: Care Este Abilitatea Ta Mentală Cea Mai Puternică?

Creativitatea este un proces mental și social care implică generarea unor idei sau concepte noi, sau noi asocieri ale minții creative între idei sau concepte existente.

Prin logică se înțelege folosirea rațiunii în realizarea anumitor activități.

Empatia este capacitatea de a recunoaște și, într-o oarecare măsură, de a împărtăși sentimentele (cum ar fi tristețea sau fericirea) care sunt experimentate de către o alta ființă, chiar dacă aceasta nu le exprimă explicit. O persoană are nevoie de a avea un anumit grad de empatie înainte de a putea să fie capabil să simtă compasiune.

℗PUBLICITATE


Intuiția este capacitatea conștiinței de a descoperi, pe cale rațională (în mod spontan), esența, sensul unei probleme, al unui obiect.

Acestea sunt, alături de gândirea abstractă sau verbală, abilități principale mentale. Vrei să afli cum funcționează mintea ta și care este capacitatea ta mentală dominantă? Începe testul și află!

*Rezultatul testului efectuat este strict pentru divertisment și nu constituie niciun diagnostic sau constatare de specialitate. Răspunsul nu se bazează pe nicio dovadă validată științific.

Pagina de Psihologie

Informații utile, articole de psihologie, o agendă a activităților și evenimentelor din sfera psihologiei, magazin virtual. Împarte informația - sănătatea relațiilor noastre este cea mai importantă resursă pe care o avem.

Close search

Coș

Back To Top
×Close search
Caută