fbpx
skip to Main Content

Personalitatea reprezintă totalitatea valorilor, scopurilor, trăirilor și efectelor pe care le provoacă în ansamblu, atît fizicul cît și intelectualul. Personalitatea face parte din conștient, alăturîndu-se curentului de existențialism, în cadrul căruia ființa umană învață și face concluzii în urma experienței personale, adică o experiență calitativă.

Înțelegerea personalității – a sinelui și a celor din jur – este esențială pentru motivație. Oamenii sunt diferiți și prin urmare au puncte forte și necesități diferite. Cu cât cunoști mai multe despre personalitatea ta, cu atât vei ști mai multe despre lucrurile care îi motivează pe ceilalți și pe tine.

℗PUBLICITATE


Efectuează testul de mai jos și află care este factorul determinant al personalității tale.

*Rezultatul testului efectuat este strict pentru divertisment și nu constituie niciun diagnostic sau constatare de specialitate. Răspunsul nu se bazează pe nicio dovadă validată științific.

Pagina de Psihologie

Informații utile, articole de psihologie, o agendă a activităților și evenimentelor din sfera psihologiei, magazin virtual. Împarte informația - sănătatea relațiilor noastre este cea mai importantă resursă pe care o avem.

Back To Top
×Close search
Caută