fbpx
skip to Main Content
Test: Care Este Profilul Tău Psihologic?

Adeseori, felul în care ne vedem și imaginea pe care ne-o facem despre comportamentul nostru, gândurile sau acțiunile noastre sunt deformate de o idee ideală despre noi înșine. Pe de alta parte, un observator cât de cât obiectiv ne poate oferi o o oglindă în care ne putem contempla așa cum suntem cu adevărat.

Tot ce facem în viața de zi cu zi pare să stea sub semnul normalității și simțului comun, dar cei din jurul nostru au capacitatea de a distinge unele lucruri ciudate sau nelalocul lor în felul în care ne comportăm. Ce-i drept, normalitatea poate fi definită drept o medie statistică a acțiunilor și purtării majorității oamenilor. Cei mai mulți dintre noi sunt sortiți să rămână ancorați în cenușiul obișnuitului, dar alții sunt gata de a trece dincolo de limitele normalității, în sens bun sau rău…

℗PUBLICITATE


Testul de mai jos îți oferă șansa de a te vedea prin ochii celorlalți și de a descoperi felul în care te apreciază (sau nu) oamenii din imediata ta apropiere. Deviza lui Socrate „Cunoaște-te pe tine însuți“ are capacitatea de a ne conduce către comori adânc îngropate în fiecare dintre noi…

*Rezultatul testului efectuat este strict pentru divertisment și nu constituie niciun diagnostic sau constatare de specialitate. Răspunsul nu se bazează pe nicio dovadă validată științific.

Pagina de Psihologie

Informații utile, articole de psihologie, o agendă a activităților și evenimentelor din sfera psihologiei, magazin virtual. Împarte informația - sănătatea relațiilor noastre este cea mai importantă resursă pe care o avem.

Back To Top
×Close search
Caută