Test: Ce culore are personalitatea ta?
skip to Main Content

Când vine vorba de oameni avem de-a face cu trei tipuri de interacțiuni:

  1. interacțiunea distractivă, pentru ca sunt ca și tine și avem interese comune,
  2. interacțiunea frustrantă, deoarece, indiferent de cât de greu încerc, pare imposibil să fiu pe aceeași lungime de undă.
  3. interacțiunea productivă, deoarece gândesc și împărtășesc aceleași valori

Abordarea personalității, conform dr. Carol Ritberger, folosește patru culori, fiecare dintre ele cu modul unic de a vedea lucrurile, de a se exprima, de a rezolva probleme și de a interacționa cu ceilalți. Aceste culori sunt roșu, galben, portocaliu și verde.

℗PUBLICITATEEfectuează testul de mai jos și vezi ce culare are personalitatea ta, care sunt trăsăturile și alte detalii despre culoarea din care face parte personalitatea ta.

*Rezultatul testului efectuat este strict pentru divertisment și nu constituie niciun diagnostic sau constatare de specialitate. Răspunsul nu se bazează pe nicio dovadă validată științific.

Pagina de Psihologie

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută