fbpx
skip to Main Content
Test: Ce Fel De Vreme Corespunde Temperamentului Tău?

Temperamentul sau caracterul unui organism viu, ne arată felul cum reacționează, sau cum se comportă în anumite situații de schimbare a unor elemente din mediul înconjurător. La rândul lui, comportamentul se exteriorizează prin reacții emoționale și motrice, corelate cu modul în care se realizează autocontrolul acestor reacții. Termenul „temperament” definește de asemenea constanța, intensitatea și durata reacțiilor provocate de excitantul extern.

Cei mai mulți dintre noi suntem un amestec unic al celor patru tipuri diferite de personalitate, și toate trăsăturile acestora sunt prezente, într-o anumită măsură, în noi. Unele trăsături de personalitate sunt însă predominante, iar acestea dictează personalitatea noastră de bază.

℗PUBLICITATE


Noi le-am asociat cu uragane, tunete, furtuni, iar în continuare poți să vezi, efectuând testul de mai jos, cu ce se aseamănă furia ta.

*Rezultatul testului efectuat este strict pentru divertisment și nu constituie niciun diagnostic sau constatare de specialitate. Răspunsul nu se bazează pe nicio dovadă validată științific.

Pagina de Psihologie

Informații utile, articole de psihologie, o agendă a activităților și evenimentelor din sfera psihologiei, magazin virtual. Împarte informația - sănătatea relațiilor noastre este cea mai importantă resursă pe care o avem.

Close search

Coș

Back To Top
×Close search
Caută