fbpx
skip to Main Content
Test: Ce Naționalitate Are Subconștientul Tău?

Subconștientul este parte a creierului în care se desfășoară marea majoritate a proceselor ce trec neobservate de filtrul conștiinței, aici intră toate condiționările și obiceiurile, tot ce crezi că scapă atenției tale, dar îți rămâne impregnat în creier.

Subconștientul este foarte important findcă el capteaza tot timpul sunete, imagini, gusturi, mirosuri. etc, iar apoi le clasifică, și le organizează. Ceea ce nu știi în mod conștient, poate să știe subconștientul. Deși poate ți se pare că nu faci nimic, subconștientul lucrează și asttfel inima îți bate, inspiri și respiri și totul funcționează în corpul tău chiar dacă tu nu știi ce se petrece.

Pentru ca omul să-și poată controla emoțiile, să poată distinge binele de rău, să învingă prin forțe proprii ideile negative sau să evite jignirea, hărțuirea unor persoane, acesta se folosește de subconștient. Devine clar faptul că o persoană negativă ce mereu privește cu ură, cu dispreț sau răutate, deține un  subconștient încărcat negativ. Poate fi eliberat în timp, însă voința de care trebuie să dispună omul trebuie să fie imensă. Deprinderile negative se pot “pierde” în timp cu condiția ca niciunul dintre negativisme să-și mai găsească locul în viața personală.

℗PUBLICITATE


Naționalitatea reprezintă apartenența unei persoane la o anumită națiune; Totalitatea însușirilor specifice unei națiuni; caracter național.

*Rezultatul testului efectuat este strict pentru divertisment și nu constituie niciun diagnostic sau constatare de specialitate. Răspunsul nu se bazează pe nicio dovadă validată științific.

Pagina de Psihologie

Informații utile, articole de psihologie, o agendă a activităților și evenimentelor din sfera psihologiei, magazin virtual. Împarte informația - sănătatea relațiilor noastre este cea mai importantă resursă pe care o avem.

Back To Top
×Close search
Caută