Skip to content

În copilărie ne dezvoltăm diferite strategii  de a ne proteja față de vulnerabilitățile personale. Ne punem o „armură“; ne folosim gândurile, emoțiile și comportamentele ca arme. Ca și adulți realizăm că pentru a ne cultiva curajul și a ne satisface nevoia de conectare cu intenția de a deveni ceea ce vrem să fim, avem nevoie să ne recunoaștem vulnerabilitățile.

Trebuie să renunțăm la armuri, să punem jos armele, să ne deschidem și să ne permitem să fim văzuți.

℗PUBLICITATE



Chestionarul este un instrument de 32 de întrebări prin care sunt identificate vulnerabilitățile tale de relaționare. Nu este un instrument de evaluare psihologică, funcția lui fiind de autoevaluare. Fiecare afirmație poate fi cotată pe o scală de la 1 la 6: 1 înseamnă complet neadevărat, iar 6 complet adevărat.

Ai curajul să îți dezvălui vulnerabilitatea și să o distribui cu ceilalți?


*Rezultatul testului efectuat este strict pentru divertisment și nu constituie niciun diagnostic sau constatare de specialitate. Răspunsul nu se bazează pe nicio dovadă validată științific.

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0