fbpx
skip to Main Content
Test: Chestionarul Vulnerabilităților

În copilărie ne dezvoltăm diferite strategii  de a ne proteja față de vulnerabilitățile personale. Ne punem o „armură“; ne folosim gândurile, emoțiile și comportamentele ca arme. Ca și adulți realizăm că pentru a ne cultiva curajul și a ne satisface nevoia de conectare cu intenția de a deveni ceea ce vrem să fim, avem nevoie să ne recunoaștem vulnerabilitățile.

Trebuie să renunțăm la armuri, să punem jos armele, să ne deschidem și să ne permitem să fim văzuți.

Chestionarul este un instrument de 32 de întrebări prin care sunt identificate vulnerabilitățile tale de relaționare. Nu este un instrument de evaluare psihologică, funcția lui fiind de autoevaluare. Fiecare afirmație poate fi cotată pe o scală de la 1 la 6: 1 înseamnă complet neadevărat, iar 6 complet adevărat.

℗PUBLICITATE


Ai curajul să îți dezvălui vulnerabilitatea și să o distribui cu ceilalți?


*Rezultatul testului efectuat este strict pentru divertisment și nu constituie niciun diagnostic sau constatare de specialitate. Răspunsul nu se bazează pe nicio dovadă validată științific.

Pagina de Psihologie

Informații utile, articole de psihologie, o agendă a activităților și evenimentelor din sfera psihologiei, magazin virtual. Împarte informația - sănătatea relațiilor noastre este cea mai importantă resursă pe care o avem.

Back To Top
×Close search
Caută