fbpx
skip to Main Content

Dan Wile, celebrul psiholog și autor al cărții After the Honeymoon (După luna de miere) vorbește despre problemele din cuplu evidețiind următoarea idee: „Când îți alegi un partener pe termen lung… vei alege inevitabil și un set particular de probleme nerezolvabile care îți vor da de furcă chiar și după zece sau douăzeci de ani.“

Experții în psihologia relațiilor de cuplu confirmă această afirmație și la fel o fac și studiile de specialitate. În viața fiecărui cuplu există probleme rezolvabile și probleme veșnice, se pare că totul ține de nivelul nostru de inteligență relațională în ceea ce privește provocările din ultima categorie. 

Însă, dincolo de natura problemelor, viața în doi este mult mai ușoară dacă ne cunoaștem reciproc și dacă ne exprimăm curiozitatea continuu față de persoana iubită.

℗PUBLICITATE


Răspunzând la itemii quizului de mai jos vă puteți testa cunoștințele despre partener(ă) și puteți evalua „temperatura psihologică“ a relației voastre.

Pagina de Psihologie

Informații utile, articole de psihologie, o agendă a activităților și evenimentelor din sfera psihologiei, magazin virtual. Împarte informația - sănătatea relațiilor noastre este cea mai importantă resursă pe care o avem.

Back To Top
×Close search
Caută