fbpx
skip to Main Content

Thomas Hoobler este istoric și autor a peste șaizeci de cărți, atât de ficțiune, cât și de non-ficțiune, în mare parte pentru tinerii cititori. Este autorul seriei bine-îndrăgite American Family Album, inclusiv The Japanese American Family Album, care a fost numit Carter G. Woodson Honor Book în 1997.

The Society for School Librarians International a ales cartea Showa: Era lui Hirohito ca premiu pentru cea mai bună carte în 1991, iar el a fost citat pentru excelență de Library of Congress, Parents’ Choice Foundation, Bank Street College, International Reading Association, National Conference of Christians and Jews și Biblioteca Publică din New York. Familia Hoobler își are domiciliul la New York. Au o fiică și sunt activi în afacerile comunității.

℗PUBLICITATEDe același autor


Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută