fbpx
skip to Main Content

Thrive Global România răspunde crizei declanșate de COVID-19 și lansează Asistentul Thrive, un mijloc prin care se pot afla informații corecte și echilibrate, din surse verificate.

Pentru mulți dintre noi a devenit evident faptul că felul în care trăim și muncim s-a schimbat radical în ultimele câteva săptămâni, de când întreaga omenire se confruntă cu criza provocată de coronavirus, iar efectele acestor schimbări le vom vedea și le vom simți mult timp de acum încolo.

Traversăm o perioadă complicată, în care suntem asaltați din toate direcțiile de informații contradictorii și alarmiste. Normalitatea, așa cum o știam, s-a încheiat, iar acum trăim un nou normal. Prin urmare, Thrive Global România vine în întâmpinarea nevoii resimțite la nivelul întregii societăți de a afla informații corecte, echilibrate, din surse verificate, și lansează Asistentul Thrive, noul serviciu de mesagerie Facebook, menit să ne susțină, pas cu pas, în demersul nostru de a ne asigura bunăstarea mentală și fizică. Acesta este gândit să ajute societatea să traverseze mai ușor perioada de criză declanșată de coronavirus, cu ajutorul micropașilor, adică sfaturi simple și accesibile, concepute de specialiștii și experții Thrive.

Astfel, oricine poate afla cum să muncească eficient de la distanță, cum să se odihnească, ce să mănânce sau cum să gestioneze relațiile cu partenerul, copiii și părinții, pe scurt cum să se adapteze la noua normalitate, menținându-și echilibrul interior și controlând nivelul stresului.

Asistentul Thrive este lansat în premieră în România, reprezentând o premieră mondială în rețeaua Thrive Global (platforma existentă în Statele Unite, Grecia, India și Australia).

Cum funcționează:

Conceput ca o fereastră de dialog pe Facebook Messenger, o platformă la care milioane de oameni au acces, Asistentul Thrive funcționează ca o interacțiune conversațională, pe care utilizatorii o percep ca pe o discuție cu o persoană reală sau chiar cu un prieten. Prin intermediul acestui canal de comunicare, utilizatorii găsesc informație bine structurată, corectă, echilibrată și verificată, care răspunde principalelor lor preocupări din această perioadă, de la sănătate la stil de viață. Și ne referim aici la: wellbeing (ca să rămâi sănătos și puternic în timpul crizei), lucratul de acasă (menținerea concentrării și productivității când lucrezi de la distanță), relații și familie (armonie cu partenerul, cu părinții și cu copiii tăi în noua situație). În plus, noul serviciu oferă comunității noastre posibilitatea de a descoperi articolele relevante de pe site-ul thriveglobal.ro, selectate de editorii noștri în acord cu zonele de interes ale utilizatorilor și sugerate în timpul interacțiunii de pe Facebook Messenger.

Utilizatorii vor primi sfaturi pentru un somn mai bun, pentru o alimentație sănătoasă, pentru gestionarea stresului și a singurătății, pentru rutină și concentrare, dar și pentru gestionarea relațiilor cu colegii, cu partenerul și cu cei mai mici membri ai familiei. Asistentul Thrive răspunde instantaneu la întrebări și mesaje, cu ajutorul specialiștilor și experților Thrive, totul într-un mod foarte prietenos, facil, intuitiv și interactiv.

℗PUBLICITATEUtilizatorii pot opta să primească zilnic un set de sfaturi, structurate, de fapt, ca niște micropași, adică tips-uri livrate în fiecare zi, ușor de implementat, cu un mecanism ușor de adaptat nevoilor fiecăruia dintre noi, concepute cu ajutorul experților Thrive Global (psihologi, psihoterapeuți, experți nutriționiști, traineri și coach-i).

Prin furnizarea acestor micropași, ne asumăm misiunea de a veni în sprijinul societății, făcând noua normalitate mai ușor de gestionat, și de a pune la dispoziția publicului toate resursele noastre pentru a combate stresul și anxietatea cauzate de izolare și distanțarea socială.

Dacă ești pregătit să faci cunoștință cu Asistentul Thrive, poți intra în contact cu el pe pagina de Facebook Thrive Global România, prin opțiunea de Messenger, sau poți afla mai multe informații despre el, accesând thriveglobal.ro.

Despre Thrive Global:

Platforma Thrive Global, lansată de Arianna Huffington, este liderul mondial în wellbeing, având ca principale scopuri combaterea epidemiei de burnout la nivel mondial și redefinirea succesului. Începând cu luna ianuarie a acestui an, Thrive Global s-a lansat și în România, fiind primită cu entuziasm atât în rândul comunității online din România, cât și în rândul specialiștilor din domeniul psihologiei, resurselor umane, financiar și parenting, dovadă fiind numeroasele articole postate pe site-ul nostru, scrise de colaboratorii noștri: experți din domeniile amintite, psihoterapeuți, coach-i și traineri, articole care s-au bucurat de interesul comunității digitale locale. Platforma thriveglobal.ro se angajează să devină o sursă de informare credibilă, corectă și echilibrată, care să ajute societatea să depășească perioada de criză cauzată de COVID-19, prin combaterea stresului și anxietății cu care vin la pachet izolarea și distanțarea socială.

Pentru mai multe detalii, accesați thriveglobal.ro sau paginile de Facebook sau de Instagram.

Pagina de Psihologie

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Back To Top
Caută