Skip to content

Tom Vanderbilt (n. 1968) este jurnalist american, blogger și scriitor. Debutul său ca autor, în 2002, i-a adus, în cele din urmă, recunoaștere internațională. Vanderbilt contribuie ca freelancer cu articole pentru publicații de renume, precum Slate, Wired, London Review of Books, Financial Times, Rolling Stone, The New York Times Magazine, Harvard Design Magazine, Popular Science.

Cărțile sale sunt bine documentate, activitatea de cercetare durând cel puțin un an în cazul fiecăreia dintre ele. A apărut la mai multe emisiuni televizate și programe de radio, ca Today și World Service de la BBC. Printre altele, a predat la Rudin Center for Transportation Policy and Management din cadrul New York University și a fost cercetător la Canadian Centre for Architecture și membru al Design Trust for Public Space.

℗PUBLICITATEÎn prezent, locuiește în Brooklyn, New York, alături de soția sa.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0