skip to Main Content

Tony Wagner este un remarcabil specialist în educație: a predat la toate nivelurile, de la liceu până la facultate, a avut colaborări importante cu Fundația Bill & Melinda Gates și ține conferințe peste tot în lume.

℗PUBLICITATEA ocupat diverse funcții la Harvard, printre care expert rezident la Harvard Innovation Lab (patru ani) și fondator și director al Change Leadership Group de la Harvard Graduate School of Education (de peste un deceniu). A fost director la gimnaziu și profesor la liceu, profesor universitar specializat în educația profesorilor, directorul executiv fondator al Educators for Social Responsibility și autorul cărților Creating Innovators și The Global Achievement Gap.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0