fbpx
skip to Main Content

Relații de cuplu, relații de familie, relații de prietenie, tot felul de relații! Mai simple sau mai complicate, presărate cu drame nenumărate, marcate de amintiri frumoase, dar și de conflicte. Indiferent că sărbătorești Valentine’s Day sau tradiționalul Dragobete, în luna iubirii îți propunem un top al serialelor care explorează relațiile în toată complexitatea lor. Care va fi următorul titlu de pe lista ta?

With Love

Dramă și comedie în egală măsură, With Love explorează relațiile de familie și aventurile fraților Lily (Emeraude Toubia) și Jorge Diaz (Mark Indelicato), urmărindu-le viețile în cele mai importante momente sau zile de sărbătoare din timpul unui an. Drumurile lor se întrepătrund adesea cu cele ale unor străini, indivizi care, la fel ca și ei, sunt în căutarea iubirii adevărate. Disponibil pe Amazon Prime.

On the Verge

Un serial de comedie numai bun de urmărit în momentele în care vrei să te relaxezi, On the Verge ne poartă în mult prea aglomeratul Los Angeles, unde patru prietene – o bucătăreasă, o mamă singură, o moștenitoare foarte bogată și o femeie care își caută un nou job – se confruntă cu provocările și crizele vârstei de mijloc, încercând să nu ajungă zi de zi… la capătul răbdării. Serialul a fost creat de Julie Delpy și cuprinde 12 episoade a câte 30 de minute, disponibil pe Netflix. 

Modern Love

Dragostea în zilele noastre și toate complicațiile ei: Modern Love este un serial pe Amazon Prime care ne prezintă multiplele fațete ale iubirii și personalitățile complexe care intră în acest joc. Inspirat de povești reale și foarte personale, atent documentate de autorii lor în rubrica Modern Love din New York Times, serialul te introduce într-un univers al relațiilor, întâlnirilor și revelațiilor sentimentale cu care este foarte ușor să empatizezi. Cele două sezoane cuprind episoade de sine stătătoare, fiecare abordând un nou eseu trăit în viața reală. 

Gilmore Girls

Chiar dacă probabil l-ai văzut deja, Gilmore Girls se numără printre serialele de care, o dată la câțiva ani, te poți bucura din nou. În prim-plan se află cele mai simpatice fete din Stars Hollow, Lorelai Gilmore (Lauren Graham) și Rory (Alexis Bledel), mamă și fiică, un duo care, pe parcursul celor șapte sezoane (plus miniseria A Year in Life), trec prin numeroase provocări, întâmplări, emoții, momente mai mult sau mai puțin frumoase, situații prin care fiecare dintre noi a trecut măcar o dată. Concluzia lor? Oricât de complicată ar fi viața, totul se rezolvă… în cele din urmă. Serialul este disponibil pe Netflix.

Ginny & Georgia

Iar dacă ți-a plăcut Gilmore Girls, următorul titlu pe listă ar trebui să fie Ginny & Georgia, un alt serial Netflix emoționant despre o mamă singură și fiica ei. După ce și-a petrecut ani buni pe drumuri, fiind mereu pe picior de plecare, excentrica Georgia Miller (Brianne Howey) își dorește acum să își găsească un rost și să se așeze în New England alături de cei doi copii ai săi, o stabilitate de care în special Ginny (Antonia Gentry), fiica ei, are mare nevoie. În scurt timp, însă, demonii trecutului amenință noul lor mod de viață, iar Georgia este pregătită de orice pentru a-și proteja familia.

This Is Us

La prima vedere, o familie ca toate celelalte. Cu bucurii, supărări, conflicte, momente de fericire și armonie, precum și drame care-și lasă amprenta serios. Dar și o familie care nu seamănă deloc cu toate celelalte. This Is Us explorează povestea familiei Pearson de-a lungul mai multor decenii, fiind construit pe alternanța planurilor temporale. O tragedie neașteptată le schimbă subit planurile, însă evoluția membrilor săi continuă având cel mai important numitor comun: iubirea lor necondițională. Distribuția serialului nominalizat la Emmy și Golden Globes îi include pe Mandy Moore, Milo Ventimiglia, Sterling K. Brown, Justin Hartley și Chrissy Metz. Disponibil pe Amazon Prime.

℗PUBLICITATE℗PUBLICITATE℗PUBLICITATE℗PUBLICITATE℗PUBLICITATEMy Brilliant Friend

Dacă ai citit deja tetralogia napoletană a Elenei Ferrante, atunci e musai să vezi și ecranizarea sa, o producție HBO care te va purta pe străzile aglomerate, dar care ascund un farmec aparte, din Napoli. Serialul regizat de Saverio Costanzo urmărește aventura a două prietene ce cresc împreună într-un cartier napoletan de la începutul anilor ’50. Când cea mai importantă prietenă din viața ei dispare fără urmă, Elena Greco (Margherita Mazzucco) începe să scrie povestea relației lor. A cunoscut-o pe Lila (Gaia Girace) în școala primară, în 1950. Povestea, care se petrece în fascinantul Napoli, de desfășoară pe mai bine de 60 de ani din viețile lor. Elena încearcă să deslușească misterul Lilei, geniala ei prietenă, care a fost, într-un fel, cea mai bună prietenă, dar și cel mai mare dușman. 

Crazy Ex-Girlfriend

Rebecca Bunch (Rachel Bloom) a avut întotdeauna o înclinație către dramă și, în ciuda faptului că acum este o femeie de succes, cu o carieră strălucită și perspective mari de viitor, tot nu simte că este fericită. După întâlnirea accidentală cu Josh Chan (Vincent Rodriguez), fostul ei iubit dintr-o tabără de vară, aceasta decide brusc să se mute înapoi în orașul natal, West Covina, California, pornind pe urmele lui, în speranța că îl va cuceri, de această dată pentru totdeauna. Serialul este disponibil pe Netflix.

Sex Education

Unul dintre cele mai cool seriale Netflix, Sex Education îl are în prim-plan pe Otis Milburn (Asa Butterfield), un adolescent timid, care locuiește cu mama sa, Jean (Gillian Anderson), sexolog de profesie, și care simte că nu prea își găsește locul în viață și în liceul Moordale. Lucrurile se schimbă în momentul în care acesta deschide alături de Maeve (Emma Mackey) un fel de clinică de educație sexuală, oferindu-le celorlalți colegi sfaturi prețioase în baza cunoștințelor pe care le-a dobândit de la mama sa de-a lungul timpului. 

Grace & Frankie

Dacă îți dorești un serial la care să râzi continuu și care pur și simplu să îți dea o stare de bine, Grace & Frankie este titlul pe care îl cauți. Deși sperau să afle că soții lor ies într-un final la pensie și că pot petrece mai mult timp împreună, Grace (Jane Fonda) și Frankie (Lily Tomlin) au parte de surpriza vieții lor atunci când bărbații le mărturisesc că sunt gay și că își doresc să divorțeze de ele pentru a fi împreună. Deși personalitățile lor sunt la poluri complet opuse, cele două fac front comun și se mută împreună într-o casă pe malul mării, o schimbare care le ajută să își descopere sinele mai bine, dar și să capete curajul de a face toate lucrurile pe care nu le-au făcut până acum. Serialul este disponibil pe Netflix.

The Girlfriend Experience

The Girlfriend Experience explorează un alt tip de legături interumane, universul relațiilor tranzacționale dintre escortele de lux și clienții lor, cărora le oferă mai mult decât niște simple partide de sex. Fiecare dintre cele trei sezoane disponibile pe HBO GO se concentrează pe câte un personaj feminin diferit și ne poartă într-o lume fascinantă și, în egală măsură, periculoasă. 

Sex and the City

Nu puteam încheia acest top fără serialul dedicat exclusiv relațiilor, iconicul Sex and the City. Și dacă tot a apărut de curând noul And Just Like That…, e momentul perfect să revezi SATC cu ochii din prezent și să redescoperi aventurile celor mai simpatice prietene: Carrie (Sarah Jessica Parker), Charlotte (Kristin Davis), Samantha (Kim Cattrall) și Miranda (Cynthia Nixon). Serialulele sunt disponibile pe HBO GO.


Bianca Sterie - Lifestyle editor de peste șapte ani, dependentă de filme, festivaluri și călătorii, întotdeauna pregătită cu un titlu nou de recomandat. Scrie constant și pentru moviecore.ro.

Caută
Coșul de cumpărături
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0