fbpx
skip to Main Content

Pelicule inspirate din fapte reale, comedii care te vor face să râzi cu gura până la urechi sau drame pline de emoție, care îți vor rămâne multă vreme în suflet: luna aceasta îți propunem un top alcătuit din 15 filme cu și despre câteva povești de familie cu totul și cu totul speciale. 

The Blind Side

Un film care are la bază o poveste adevărată, The Blind Side este aventura emoționantă a unui adolescent de culoare, cu o viață nu tocmai fericită, Michael Oher (Quinton Aaron), care ajunge să fie adoptat de o familie foarte bogată. Cu ajutorul mamei sale adoptive, Leigh Anne (Sandra Bullock, care a câștigat și Oscarul pentru acest rol), el reușește să depășească trecutul dificil și să devină campion al fotbalului american. Filmul este disponibil pe Netflix.

Wonder

O minune de film, la care e musai să ai și o cutie de șervețele alături, pentru că sigur vor curge multe lacrimi, Wonder este povestea unui băiețel minunat, Auggie Pullman (Jacob Tremblay). Deși s-a născut cu un chip cu probleme, diferit de al celorlalți, bunătatea lui îi cucerește pe toți cei din jurul său. Cu toate că a crescut într-o familie foarte frumoasă, într-un univers al iubirii și al respectului, Auggie este nevoit să se confrunte acum cu cea mai mare provocare din viața sa: școala! Filmul e disponibil pe Netflix.

The Light Between Oceans

Un film frumos și dureros în egală măsură, The Light Between Oceans îi are în prim-plan pe Alicia Vikander și Michael Fassbender în rolurile lui Isabel și Tom, un cuplu care locuiește pe o insulă și care își dorește nespus un copil care să le întregească familia. Din păcate, viața lor este încercată de mai multe tragedii care lasă urme adânci în sufletele acestora. Într-o zi, însă, totul ia o turnură neașteptată, când găsesc un bebeluș abandonat într-o barcă eșuată. Filmul este disponibil pe Netflix. 

Knives Out

Un thriller care te poartă pe foarte multe piste, Knives Out urmărește aventura lui Benoit Blanc (Daniel Craig), un detectiv iscusit, care este trimis să angajeze asasinarea unui scriitor renumit și foarte bogat, Harlan Thrombey (Cristopher Plummer). Misiunea lui este complicată de familia disfuncțională a lui Harlan, indivizi vicleni și periculoși, care au multe secrete de ascuns. Filmul este disponibil pe Netflix. 

Hachiko: A Dog’s Tale

Având la bază o poveste reală din Japonia anilor 1930, pelicula explorează aventura înduioșătoare a unui cățel, Hatchi, care, după moartea lui Parker Wilson (Richard Gere), prietenul și stăpânul său, revine în fiecare zi în gara unde obișnuia să-l aștepte, sperând că, într-o bună zi, acesta va coborî din tren și se va întoarce acasă. Filmul e disponibil pe Netflix.

Instant Family

O comedie inspirată din fapte reale, Instant Family urmărește povestea lui Ellie (Rose Byrne) și a lui Pete (Mark Wahlberg), un cuplu de agenți imobiliari. Cei doi își doresc foarte mult copii și ajung să cunoască un trio năzdrăvan de frați care vor să fie adoptați. Filmul este disponibil pe Netflix. 

This Is Where I leave You

La prima vedere, Judd Altman (Jason Bateman) are tot ce își dorește: o iubită grozavă, o carieră de invidiat, o casă minunată. Dar lucrurile se schimbă radical în viața sa în momentul în care află că prietena lui îl înșală chiar cu șeful său. Iar ca și când asta nu ar fi fost îndeajuns, primește un telefon de la sora lui, care îl anunță că tatăl lor a murit, așa că este nevoit să revină de urgență acasă, la familia sa puțin cam… ciudată. Pelicula e disponibilă pe Netflix.

Miracle in Cell No. 7

Un alt film la care îți va fi greu să nu plângi pe (aproape) toată durata lui, Miracle in Cell No. 7 este povestea unui tată cu dizabilități intelectuale, acuzat pe nedrept de crimă, care încearcă să-și regăsească drumul către fiica sa. Pelicula este disponibilă pe Netflix. 

℗PUBLICITATELife As We Know It

După un date dezastruos, Holly (Katherine Heigl) și Eric (Josh Duhamel) au ajuns să se deteste cu pasiune, iar trecerea anilor nu a schimbat cu nimic acest joc al lor de-a șoarecele și pisica. Dar când cei mai buni prieteni ai lor mor într-un accident de mașină, cei doi hotărăsc să îngroape securea războiului și să încerce să o crească împreună pe micuța Sophie, fina lor rămasă acum orfană. Filmul e disponibil pe Netflix. 

Mulan

Unul dintre puținele filmele care au avut premiera anul trecut, în plină pandemie, Mulan explorează povestea lui Hua Mulan (Yifei Liu), fiica unui bătrân războinic, care se deghizează în bărbat pentru a putea să lupte pe front în cadrul unei bătălii epice pentru dreptate. Pelicula e disponibilă acum pe HBO GO. 

War with Grandpa

O comedie cu Robert De Niro în prim-plan, War with Grandpa este o peliculă pentru întreaga familie. După ce bunicul lui, Jack (De Niro), se mută la ei acasă și îi ocupă camera, Peter (Oakes Fegley), un puști foarte isteț, hotărăște să-i declare război și să apeleze la tot felul de trucuri pentru a-și recupera spațiul personal. Filmul e disponibil pe HBO GO. 

Alone With Her Dreams

Un titlu emoționant și dureros, filmat în Sicilia, Alone With Her Dreams o are în prim-plan pe Lucia (Federica Sarno), o copilă care rămâne să fie crescută de bunica sa în Italia, în timp ce părinții ei emigrează în Franța ca să găsească de lucru. Simțindu-se abandonată și tot mai neînțeleasă, Lucia încearcă să își găsească singură rolul în lume însă, în scurt timp, un secret de familie absolut îngrozitor ajunge să o prindă și pe ea din urmă. Filmul e disponibil pe HBO GO.

Big Fish

În regia lui Tim Burton, Big Fish este povestea emoționantă a unui fiu care încearcă să-și cunoască mai bine tatăl, reluând momente-cheie din viața acestuia. Filmul e disponibil pe HBO GO. 

Beauty and the Beast

Un musical pe care, dacă l-ai ratat la vremea lui în cinema, e musai să-l descoperi acum, Beauty and the Beast o are în prim-plan pe Belle (Emma Watson), o tânără pasionată de cărți, isteață și independentă, care ajunge să se îndrăgostească de Bestia (Dan Stevens) dintr-un castel uriaș. O poveste Disney clasică, filmul este disponibil pe HBO GO. 

The Goldfinch

Ecranizarea romanului omonim scris de Donna Tart, The Goldfinch urmărește povestea plină de provocări a unui tânăr, Theodore Decker (Ansel Elgort), traumatizat de moartea mamei sale, ucisă în timpul unui atentat care a avut loc la Muzeul Metropolitan de Artă din New York. Filmul e disponibil pe HBO GO. 

© Credit Foto: outnow.ch

Bianca Sterie

Bianca Sterie - Lifestyle editor de peste șapte an, dependentă de filme, festivaluri și călătorii, întotdeauna pregătită cu un titlu nou de recomandat. Scrie constant și pentru moviecore.ro

Back To Top
Caută