skip to Main Content

Tristan Gooley este scriitor, navigator și explorator. Este autorul cărților The Natural Navigator și The Natural Explorer. A scris pentru publicaţii precum Sunday Times, The New York Times, Financial Times și Geographical Magazine.

Tristan a condus expediții pe cinci continente, a cățărat munți din Europa, Africa și Asia, a navigat cu ambarcațiuni de dimensiuni mici pe oceane și a zburat cu aeronave mici pâna în Africa și Arctica. Este singura persoană în viaţă care a zburat și a navigat solo peste și prin Atlantic, fiind membru al institutului Regal de Navigație și al Societății Geografice Regale.

℗PUBLICITATEDe același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0