skip to Main Content

Stimați clienți dorim să vă anunțăm că livrarea comenzilor sosite în această perioadă este posibil să se efectueze cu o mică întârziere din cauza aglomerării firmelor de curierat. Vă mulțumim pentru înțelegere. Sărbători fericite! Refuză

Tu Spui “te Iubesc”?

Tu spui “te iubesc”?

Te iubesc” reprezintă, probabil, două dintre cele mai puternice cuvinte din vocabularul unei limbi, alături de „îmi pare rău”, „te rog” și „mulțumesc”. Acestea din urmă denotă o oarecare atenție în relații și un nivel mai mult sau mai puțin crescut de inteligență relațională.

Cei mai mulți dintre noi au crescut cu o sete de iubire în pruncie, iar aceste efecte, vrem sau nu vrem, se resimt în viața noastră de adult. Unii spun des te iubesc”, poate prea des, în speranța că cineva va oglindi această exprimare a afecțiunii, în timp ce altora li se pare rușinos, inutil sau poate prea banal. Psihicul fiecărui adult din generația copiilor crescuți cu cheia la gât are o modalitate unică de raportare la lipsa de afecțiune din copilărie.

În octombrie anul trecut, tot aici, pe paginadepsihologie.ro, am organizat primul panel online despre iubire din România, iar mai mulți experți naționali în psihologie ne-au oferit răspunsurile lor cu privire la cât de necesar este să spunem „te iubesc” în fiecare zi.

Anul acesta, colegul nostru, Gáspár György, și Bogdan Nicolai, realizatori ai emisiunii #LoveIsFun, de pe A list Magazine by Andreea Esca, au reluat acest subiect alături de Ana și Monica Odagiu. Evident că aceștia nu s-au oprit doar la cele două cuvinte, ci au abordat și alte subiecte, precum gelozia sau impactul pe care-l au trăsăturile esențiale ale unui partener.

Love is Fun, cu Dr. Gaspar si Bogdan. Whatsapp: 0744.70.69.69

Posted by A List Magazine on Wednesday, July 12, 2017

[cs_spacer cs_spacer_height=”1″]

Pagina de Psihologie

Informații utile, articole de psihologie, o agendă a activităților și evenimentelor din sfera psihologiei, magazin virtual. Împarte informația - sănătatea relațiilor noastre este cea mai importantă resursă pe care o avem.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close search
Back To Top
×Close search
Caută