Skip to content

Uma Naidoo este doctor în științe medicale, psihiatru certificat (Harvard Medical School), chef profesionist (Cambridge School of Culinary Arts) și specialist în nutriție (Cornell University).

În prezent este director al secției Nutritional and Lifestyle Psychiatry de la Massachusetts General Hospital (MGH), unde face recomandări de intervenții nutriționale pentru pacienții cu afecțiuni psihice sau de altă natură medicală, și are un cabinet particular în Newton, Massachusetts.

℗PUBLICITATEEste și profesor la Cambridge School of Culinary Arts. Scrie pentru Harvard Health și Psychology Today și tocmai a terminat de filmat o serie de lecții video de gătit pentru MGH Academy, centrate pe psihiatria nutrițională prin folosirea de tehnici culinare.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0