skip to Main Content

Jocul cu seturile LEGO® DUPLO® este o modalitate excelentă pentru a dezvolta inteligența emoțională a copiilor, inclusiv exprimarea de sine. Exprimarea creativă oglindește personalitatea noastră, în diverse forme sau domenii. Dezvoltarea timpurie a acestei abilități le permite copiilor să fie autentici, să devină o versiune mai bună a lor și să-și atingă adevăratul potențial. Și asta este într-adevăr cheia pentru fericirea și împlinirea în viața de zi cu zi a copiilor și a părinților.

Construirea poveștilor palpitante

Joacă-te cu copilul tău și creați-vă împreună propriile povești. Imaginați-vă cum două cărămizi puse împreună formează… un dragon! Copiii își îmbunătățesc abilitățile creative în timp ce inventează povești incredibile, iar acest lucru permite, de asemenea, părinților să învețe multe despre copilul lor și despre ce este important pentru el. Și cei mici pot descoperi mai multe despre ei înșiși și își pot exprima personalitatea. 

Descoperind care sunt punctele lor forte și cele slabe, vor deveni din ce în ce mai conștienți de sine și mai încrezători în tot ceea ce fac. Jocul cu LEGO DUPLO îi va ajuta, de asemenea, să înțeleagă, să gestioneze și să exprime emoții. Lasă-i să-și împărtășească sentimentele și ideile în universul sigur al jocului cu LEGO DUPLO!

Milioane de posibilități

Nu există o modalitate corectă sau greșită de a te juca cu cărămizile LEGO DUPLO, pentru că totul este posibil în acest univers. Copiii pot recrea modelele sau pot construi ceva complet nou. 

℗PUBLICITATELEGO DUPLO este un instrument excelent pentru dezvoltarea copiilor în foarte multe feluri! Cei mici își pot îmbunătăți abilitățile motrice combinând și stivuind elementele, pot deprinde abilități de rezolvare a problemelor atunci când căutați soluții logice și pot învăța să persevereze pentru a-și atinge scopul dorit. Aceste abilități îi vor pregăti pentru viitor și pentru toate provocările care pot apărea.

Sfaturi de joacă

Copiii pot deveni oricine își imaginează în lumea LEGO DUPLO. Lasă-i să fie îngrijitori de animale sau fermieri. Exersați împreună sunetele animalelor de la fermă și laudă-ți copilul pentru că este atât de plin de compasiune și responsabil în timp ce are grijă de toate animalele. Câte povești puteți crea cu doi cai de la fermă? Cât de des trebuie să hrănească animalele? 

Nu uita să îți exprimi fericirea și mândria pentru realizările prichindelului. Aceasta este o mare recompensă pentru efortul lor!

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0