Skip to content

V (fostă Eve Ensler) este dramaturgă, autoare, interpretă și activistă câștigătoare a Premiului Tony. A scris bestsellerul internațional de succes Monologurile vaginului, care a câștigat un Premiu Obie, a fost publicat în 48 de limbi și a fost jucat în peste 140 de țări. Este autoarea a numeroase piese de teatru și cărți, inclusiv a bestsellerului New York Times, I Am an Emotional Creature. Recent, și-a adaptat autobiografia extrem de elogiată, In the Body of the World, într-o piesă de teatru care a fost jucată la American Repertory Theater și la Manhattan Theatre Club, bucurându-se de aprecierile criticilor. Piesa Monologurile vaginului a dat naștere la V-Day, o mișcare activistă globală având ca scop combaterea violenței de gen. Prin intermediul veniturilor realizate de operele sale artistice, mișcarea V-Day a strâns peste 100 de milioane de dolari și a finanțat peste 13 000 de programe comunitare împotriva violenței și adăposturi în întreaga lume.

℗PUBLICITATEV (fostă Eve Ensler) este, de asemenea, fondatoarea One Billion Rising, cea mai mare campanie globală de acțiune în masă pentru combaterea violenței împotriva femeilor și fetelor. Newsweek a numit-o una dintre cele 150 de femei care au schimbat lumea, iar The Guardian, una dintre cele mai influente 100 de femei. Locuiește la New York.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0