fbpx
skip to Main Content
Victoria Răileanu – Ce Nu Vreau Să știe Lumea Despre Mine

Victoria Răileanu este mamă și actriță (teatru, film și improvizație – Trupa Iele). Originară din Republica Moldova, și-a început cariera de foarte devreme, ajungând, ca la doar cincisprezece ani să joace pe scena teatrului din Timișoara, apoi în serialele Daria, iubirea mea, urmat de Doctori de mame, dar și în lungmetraje precum The Whistleblower, sau O lună în Thailanda. Este absolventă a Universității Naționale Artă Teatrală și Cinematografică I.L. Caragiale, iar în prezent o putem urmări în rolul Micki din serialul Vlad, difuzat la ProTV.

Cum ai vrea să te descrie fiul tău, peste ani?

Îmi doresc în primul rând să știe că îl iubesc și că îl voi iubi, indiferent ce va alege să fie sau să facă. Îmi doresc să mă vadă ca pe o prietenă în care poate avea încredere no matter what. Pentru mine va fi mereu mai important să fac tot ce stă în puterile mele pentru a fi o mamă bună, responsabilă. Vreau să se fi distrat cu mine, să se fi bazat pe mine atunci când va fi avut nevoie și să își zică din când în când „mă mai cert cu mama, mă mai enervează uneori, dar e mișto, îmi place de ea“.

Care este actorul care sărută cel mai bine?

Nu aș sti să spun (râde). M-am sărutat o singură dată pe bune cu un actor. Așa că nu am un termen de comparație.

De care parte a corpului ești cea mai mândră?

Acum sunt mândră de abdomen, de picioare și de brațe. 

Care este obiceiul de care vrei să scapi?

Aș vrea să mă obișnuiesc să mă culc la ore mai decente. Și chiar lucrez la asta.

Ai vreo superstiție pe platoul de filmare?

Nu, nu am. Poate, dacă stau să mă gândesc (dar nu e chiar superstiție), nu îmi place să repet textul prea mult. Repet până în punctul în care îmi vine să interpretez. Restul îl las pentru „în fața camerei“.

Ce faci atunci când ai o noapte albă?

Beau un pahar cu vin. Citesc una din cele trei cărți începute (pe care cred că o să le termin la anul în ritmul acesta).  Sau mă uit la un serial mișto.

Cum te-ai „împrietenit“ cu personajul Miki din serialul „Vlad“?

Ne-am împrietenit destul de bine. Mi-a fost foarte dor de ea, în perioada în care filmările au fost oprite. Chiar dacă acum, că ne-am întors pe platou, până în momentul acesta am filmat destul de puțin și am avut niște secvențe destul de dificile, nu m-am reîntâlnit încă cu Miki cea cu care s-a obișnuit deja toată lumea.

Care este placerea ta (ne)vinovată?

℗PUBLICITATE


Un weekend în Vamă (deși anul acesta cred că o să zic pas) sau un pahar cu vin în mijlocul zilei și oricând, serialul Friends!

Ai avut, vreodată, povara kilogramelor în plus?

Nu prea. Am ținut o singură dată un regim de detoxifiere. Dar nu am ținut regim pentru a pierde din greutate, pot să zic că sunt norocoasă că nu a fost nevoie până acum.

Te-ai gândit să emigrezi, în vederea unei cariere internaționale?

Mi-a trecut la un moment dat prin minte ideea asta, dar îmi place prea mult România. Îmi place Bucureștiul. Cred că mi-ar fi prea dor de casă. 

Când ai plâns ultima oară?

De curând. Eu chiar plâng des și mă emoționez repede.

Ce gând îți vine in minte atunci când vezi doi bărbați sărutându-se?

„Wow! Foarte tare! Cât curaj să faci asta în public, având în vedere că sunt blamați pentru asta din toate părțile.“ Nu judec și nu am judecat niciodată iubirea dintre persoanele de același sex. 

Cum gestionezi critica sau ura la adresa ta?

Dacă critica vine din partea unei persoane dragi, a cărei părere contează pentru mine, ascult, asimilez și mă gândesc în ce fel mă poate ajuta părerea acelei persoane. Sunt conștientă că o pot ajusta în așa fel încât să mi-o pot asuma, până la urmă. În ceea ce priveste hate-ul din online – uneori pur și simplu nu îl bag în seamă, alteori atrag atenția asupra felului în care se exprimă persoana respectivă, dacă e cazul. 

Ce înseamnă Republica Moldova pentru tine?

Este locul în care m-am născut și nu o să uit niciodată asta. E familie. 

Dacă ai întâlni-o pe Victoria de acum 10 ani, ce i-ai spune?

Sa se bucure de anii aceia, pentru că nu se întorc (m-am bucurat de ei, oricum). Să muncească mult, pentru că o să îi placă această carieră. Să facă alegeri cu grijă și să nu uite niciodată de ea. 

Pagina de Psihologie

Informații utile, articole de psihologie, o agendă a activităților și evenimentelor din sfera psihologiei, magazin virtual. Împarte informația - sănătatea relațiilor noastre este cea mai importantă resursă pe care o avem.

Back To Top
×Close search
Caută