Skip to content

Vienna Pharaon este un terapeut și coach de viață renumit, cunoscut pentru abordarea sa unică și eficientă în domeniul relațiilor și dezvoltării personale. Cu o viziune holistă și o înțelegere profundă a complexității umane, Vienna ajută oamenii să își exploreze emoțiile, să-și înțeleagă nevoile și să-și dezvolte resursele interne pentru a-și atinge potențialul maxim.

Ca terapeut, Vienna se concentrează pe vindecarea emoțională și pe rezolvarea traumelor din trecut, oferind un spațiu sigur și de suport pentru a explora și a depăși blocajele și obstacolele personale. Prin intermediul coaching-ului, ea încurajează persoanele să-și dezvolte claritatea, să-și stabilească obiectivele și să-și creeze un plan de acțiune pentru a-și îmbunătăți relațiile și viața în general.

Mesajul și munca Viennei se concentrează pe autenticitate și învățarea de a trăi în prezent. Ea inspiră oamenii să își exploreze și să își exprime adevărata identitate, să se conecteze profund cu ceilalți și să își construiască relații sănătoase și împlinite. Prin abordarea sa empatică, compasională și directă, Vienna devine un ghid și un susținător puternic pentru transformarea și creșterea personală.

℗PUBLICITATEPe lângă munca individuală cu clienții, Vienna este cunoscută și pentru resursele și conținutul său online, care oferă sfaturi și instrumente practice pentru a îmbunătăți relațiile și a trăi o viață autentică și plină de semnificație.

Prin contribuția sa în domeniul terapiei și coaching-ului, Vienna Pharaon continuă să inspire și să ajute oamenii să se conecteze cu ei înșiși, să se dezvolte și să creeze viața pe care o doresc cu adevărat.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0