Skip to content

Sunt povești care ne emoționează, care ne țin în suspans și care, uneori, ne dau și teme de gândire. Însă, dincolo de toate aceste lucruri, sunt filme și seriale filmate în locuri spectaculoase, care, într-un fel sau altul, ne introduc în acea atmosferă de vacanță pe care o iubim! Și doar ce ne-am putea dori mai mult de la prima lună de vară?

Mamma Mia & Mamma Mia: Here We Go Again

Cu o coloană sonoră inspirată de melodiile celebrei trupe Abba, filmele Mamma Mia ne poartă pe urmele lui Sophie (Amanda Seyfried), care se pregătește de nuntă pe o insulă grecească pitorească. Singurul lucru care o frământă e că nu știe cine este tatăl său. În dorința de a-și descoperi trecutul, Sophie invită în secret trei bărbați din viața mamei sale, Donna (Meryl Streep), la nuntă. Iar lucrurile scapă complet de sub control. Disponibile pe Prime.

Moana

O animație pentru toată familia, filmul spune povestea unei tinere dintr-o insulă polineziană. Moana, fiica unui șef de trib, care ajunge să fie aleasă de ocean pentru a restabili echilibrul naturii prin returnarea unei relicve sacre zeiței Te Fiti. Disponibil pe Disney+.

The Little Mermaid

În acest remake live action, Ariel (Halle Bailey), mica sirenă, face un pact cu o vrăjitoare vicleană: își dă la schimb vocea pentru a primi picioare de om, astfel încât să poată ajunge pe uscat și să exploreze viața de la suprafață, dar și relația cu un prinț fermecător. Disponibil pe Disney+.

Triangle of Sadness

Câștigătorul trofeului Palme d’Or la Cannes 2022, filmul ne face cunoștință cu Yaya (Charlbi Dean) și Carl (Harris Dickinson), un cuplu de modele, care ajung într-o croazieră de lux alături de mulți oameni bogați, dar al căror comportament imoral stârnește numai probleme. În scurt timp, vacanța lor aparent perfectă se transformă într-o adevărată luptă pentru supraviețuire. Disponibil pe Max.

Glass Onion: A Knives Out Mystery

O casă imensă la mare, un grup de prieteni cu intenții cel puțin îndoielnice și un detectiv iscusit. Ce poate ieși rău? Răspunsul corect ar fi… totul! Celebrul detectiv Benoit Blanc (Daniel Craig) ajunge în Grecia, unde trebuie să rezolve un caz în spatele căruia se află un miliardar extravagant. Disponibil pe Netflix.

℗PUBLICITATEA Perfect Story

Serialul îi are în prim-plan pe Margot (Anna Castillo) și David (Alvaro Mel), doi tineri care provin din medii sociale complet diferite. Ea este moștenitoarea unui imperiu hotelier. El trebuie să lucreze în trei locuri ca să se descurce cu banii. Dar, când se întâlnesc, își dau seama că doar ei se pot ajuta unul pe celălalt să își recâștige iubirile vieților lor. În scurt timp, însă, ajung împreună într-o vacanță, iar magia insulelor grecești își face simțită prezența. Disponibil pe Netflix.

My Brilliant Friend

Dincolo de povestea emoționantă a unei prietenii aparte, o legătură născută în inima unui cartier mărginaș din Napoli, serialul este și o călătorie fascinantă de-a lungul Coastei Amalfitane, cu toate locurile sale superbe. În prim-plan sunt Lila Cerullo (Gaia Girace) și Elena Greco (Margherita Mazzucco), două copile care învață de mici să supraviețuiască într-o lume a mafiei și a nedreptății. Disponibil pe Max.

Outer Banks

O gașcă de prieteni care își trăiesc viața la plajă, pe insula Outer Banks, un loc în care aventurile și visurile lor se împletesc zi de zi. Viața grupului se schimbă atunci când descoperă o hartă veche care duce către o comoară ascunsă, un mister legat de familia lui John B (Chase Stokes), liderul echipei. Disponibil pe Netflix.

The Summer I Turned Pretty

Bazat pe trilogia lui Jenny Han, serialul urmărește povestea lui Belly Conklin (Lola Tung), o adolescentă care își petrece fiecare vară la casa de pe plajă a familiei Fisher. Pe măsură ce Belly se apropie de maturitate, ea se trezește prinsă într-un triunghi amoros complicat cu cei doi frați Fisher, Conrad (Christopher Briney) și Jeremiah (Gavin Casalegno). Disponibil pe Prime.

Ripley

În New York-ul anilor ’60, escrocul Tom Ripley (Andrew Scott) este angajat de un bogătaș să călătorească în Italia, în zona Coastei Amalfi, pentru a încerca să-l convingă pe fiul său rătăcitor să se întoarcă acasă. Acceptarea slujbei de către Tom este primul pas spre o viață marcată de înșelăciune, fraudă și crimă. Disponibil pe Netflix.


Citește și:

Bianca Sterie - Lifestyle editor de peste șapte ani, dependentă de filme, festivaluri și călătorii, întotdeauna pregătită cu un titlu nou de recomandat. Scrie constant și pentru moviecore.ro.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0