Skip to content

Dr. Wendy Wood este profesor de psihologie și afaceri la University of Southern California. A scris pentru Washington Post și Los Angeles Times, iar lucrările ei au fost publicate în The New York Times, Chicago Tribune, Time și USA Today și difuzate pe National Public Radio.

℗PUBLICITATEȚine o mulțime de prelegeri, iar recent a lansat site-ul www.goodhabitsbadhabits.org, unde prezintă informații științifice despre obiceiuri.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0