Skip to content

Whitney Stewart călătorește departe pentru o poveste. A călătorit în Himalaya cu Sir Edmund Hillary și a vizitat îndepărtatele mănăstiri budiste din Nepal, Tibet, Myanmar și Japonia. A luat interviuri laureaților Nobel, a stat câteva zile în retrageri de meditație și a fost chiar un artist de păpușari și chef de salate în Franța. Este autoare atât de ficțiune, cât și de non-ficțiune, pentru copii, incluzând cele mai recente publicații ale sale, Mindful Kids: 50 Mindfulness Activities for Kindness, Focus, and Calm, și What’s On Your Plate? Exploring the World of Food.

Whitney a colaborat și cu Denis Havel la Feldpost: The War Letters of Friedrich Reiner Niemann, un soldat german de pe frontul de est și a scris o serie premiată de călătorii în căutarea ei de a-l găsi pe unchiul soțului ei care a dispărut în al doilea Război Mondial.

℗PUBLICITATECând nu scrie sau nu călătorește, Whitney predă copiilor și tinerilor mindfulness și meditația.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0