fbpx
skip to Main Content

William Boericke (1849–1929) devine recunoscut ca medic homeopat clinician, scriitor de specialitate, profesor universitar și cercetător după apariția mai multor cărți de care s-a îngrijit, printre care și Principiile homeopatiei (1896).

A fost co-fondator al Pacific Homeopathic Medical College și al Hahnemann Hospital, absolvent și profesor al școlii medicale de homeopatie Hahnemann Medical College, integrată mai târziu în programele medicale oferite de University of California, San Francisco. La sfârșitul secolului al XIX-lea, firma care îi purta numele devenise cel mai mare producător de remedii homeopatice din Statele Unite iar aproape în orice oraș există un spital cu profil homeopatic. Boericke a contribuit substanțial la această revoluție medicală a vremii.

℗PUBLICITATEDe același autor:

Pagina de Psihologie

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Back To Top
×Close search
Caută