Skip to content

William Harry McRaven este un amiral de patru stele al Marinei SUA, retras, care a servit ultima dată ca al nouălea comandant al Comandamentului Operațiunilor Speciale din Statele Unite, din 8 august 2011, până la 28 august 2014. Din 2015 până în 2018, a fost cancelarul The University of Texas System.

Discursul amiralului McRaven, Fă-ți patul, a devenit viral, cu peste 10 milioane de vizualizări. Dezvoltând cele zece învățături prezentate în discurs, McRaven relatează acum întâmplări din viața lui și a oamenilor pe care i-a cunoscut în timpul serviciului militar, care s-au confruntat cu situații dificile și au luat decizii dure cu hotărâre, compasiune, onoare și curaj.

℗PUBLICITATEÎn prezent, locuiește în Austin (Texas) împreună cu soția sa, Georgeann.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0