Skip to content

Yona Zeldis McDonough este autoarea a șapte romane pentru adulți. Este, de asemenea, un premiat autor al cărții pentru copii, cu 26 de titluri în portofoliu. Doll Shop Downstairs a primit o recenzie vedetă de la Jewish Book World, spunând că „va deveni un clasic“. Într-o altă recenzie vedetă, Kirkus Reviews a numit continuarea, The Cats in the Doll Shop, „o comoară mută“. The Doll with the Yellow Star a câștigat premiul Once Upon a World în 2006, prezentat de Simon Wiesenthal Center. Yona a scris, de asemenea, mai multe cărți din populara serie Cine? Ce? Unde?.

℗PUBLICITATEMai mult de o duzină de ani, Yona a fost redactorul de ficțiune la revista Lilith. Ea lucrează independent pentru a ajuta scriitorii aspiranți să-și finiseze manuscrisele. Pentru a programa o vizită la clubul de carte, a întreba despre serviciile editoriale sau doar pentru a o saluta, vă rugăm să o contactați prin intermediul site-ului ei www.yonazeldismcdonough.com sau pe paginile de social media.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0