skip to Main Content

Cu mare bucurie, vă anunțăm că începând din luna decembrie o parte din interviurile și articolele publicate pe platforma noastră online vor fi disponibile și în variantă printată. Știm că sunt cititori care doresc să petreacă mai puțin timp în spațiul virtual, dar care nu vor să piardă noutățile.

Știm, de asemenea, că există pasionați de lectură care caută să retrăiască experiența plăcută a întâlnirii cu foaia de hârtie, chiar și în zilele noastre. Pentru ei, și pentru toți cei care nu au încetat să iubească lectura în forma sa tradițională, dar și pentru cei care abia de acum se vor îndrăgosti de versiunea print a textelor am ales să publicăm ziarul Pagina de Psihologie.

Ziarul va apărea trimestrial și se distribuie gratuit. În limita stocului disponibil, orice comandă de carte lansată din shop-ul Paginii de Psihologie va ajunge la destinatar alături de un exemplar din primul număr al ziarului. De asemenea, ziarul Pagina de Psihologie este disponibil în rețeaua librăriilor Cărturești, din orașele București, Cluj-Napoca și Iași. 

℗PUBLICITATEÎn primul număr al ziarului puteți citit un interviu, în exclusivitate, cu psihologii Harville Hendrix și Helen LaKelly Hunt, despre cauza suferințelor umane: fisurile relaționale. Expertul în sănătate mintală Diana Stănculeanu ne face câteva recomandări concrete despre cum să facem din sărbători o experiență fericită în casă, familie și suflet. Psihoterapeutul relațional Gáspár György ne prezintă cinci obiceiuri care ne pot salva relațiile. Iar medicul Gabor Maté ne-a oferit un interviu despre revoluționarul tratament corp-minte. Descoperă întregul conținut citind primul număr al ediției de iarnă.

Le mulțumim prietenilor de la E.onBoiron și Școala de Bani, pentru susținere și încredere!

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0