Skip to content

Zlatan Ibrahimović s-a născut la Malmö, pe 3 octombrie 1981, unde a început să joace fotbal la vârsta de 13 ani, la clubul Malmö FF, îndreptându-se apoi spre o carieră internațională, în care va deveni protagonistul unora dintre cele mai importante echipe din lume: Ajax, Juventus, Inter, Barcelona, AC Milan, Paris Saint-Germain, Manchester United, LA Galaxy și din nou AC Milan.

Se mândrește în vitrina sa cu peste 30 de trofee naționale și internaționale, printre care Fifa Puskás 2013 pentru cel mai bun gol al anului, premiul pentru cel mai bun jucător al anului și golgheterul Franței timp de trei sezoane. Este cel mai bun marcator din istoria naționalei Suediei.

℗PUBLICITATEEste singurul jucător străin care a fost desemnat golgheter în Italia la două echipe diferite (Inter și Milan). În plus, a fost numit în repetate rânduri cel mai bun jucător străin al anului și cel mai bun jucător din Serie A.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0