Skip to content

Zoe Chance este o cercetătoare și profesionistă în domeniul comportamentului consumatorului și marketingului. Ea este cunoscută pentru expertiza sa în psihologia persuasiunii și influențării comportamentului uman.

Zoe Chance deține un doctorat în marketing comportamental de la Harvard Business School și a predat la Yale School of Management, unde a predat cursuri despre negocieri și influențare. A lucrat și în industria de marketing, ajutând companiile să înțeleagă și să influențeze comportamentul consumatorilor.

℗PUBLICITATECa vorbitor și trainer, Zoe Chance abordează subiecte precum persuasiunea, negocierile, comportamentul consumatorului și luarea deciziilor. Ea a susținut conferințe și prelegeri la evenimente internaționale și a lucrat cu companii și organizații din diverse industrii pentru a-și împărtăși cunoștințele și experiența în domeniul influenței comportamentale.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0